top of page
Portfóliónkban megtalálható minden álló- és mozgókép műfaj amire egy vállalkozásnak szüksége lehet. Ezek, a teljesség igénye nélkül...

- TERMÉKBEMUTATÓ FILM -

Tudjuk, milyen fontos fegyver lehet egy hatékony termékbemutató film egy értékesítétő arzenáljában. Ezért termékbemutató filmjeinkkel is egy nemzetközi TV reklám igényességére törekszünk.

________________________________

NESPRESSO

- CÉGBEMUTATÓ FILM -

Egy jó bemutató film lehet rengeteg folyamat alapja, legyen szó hatékony PR-ról vagy munkaerő toborzásról. Sok tapasztalatunk van átfogó céges anyagok elkészítésében, változó üzleti célokkal.

________________________________

ND NONPROFIT ZRT.

- GYÁRTÁSTECHNOLÓGIAI FILM -

Egy érdekes technológia vagy gyártási folyamat bemutatása sokkal hatékonyabb egy jó videóban, mint egy hosszú, száraz dokumentációban. Profi filmes eszközeink segítségével még egyszerű, hétköznapi folyamatok is izgalmassá tehetők.

________________________________

MAGYAR POSTA ZRT.

- PR FILM -

Egy cég kommunikációjának rengeteg célja lehet. De bármi is legyen egy vállalkozás aktuális üzenete, kevés olyan hatékony eszköz van egy PR kampány kellékei között, mint egy jól sikerült PR film.

________________________________

TRIUMPH

- TV REKLÁM -

Szakmánk sarokköve. Portfóliónkban rengeteg TV reklám található kis, helyi produkcióktól a legnagyobb nemzetközi kampányokig.

________________________________

AGRÁR MARKETING CENTRUM

Egy kép sokszor többet mond ezer szónál, ez fokozottan igaz a vállalati fotós anyagokra legyen szó üzem, menedzsment, kampány vagy termékfotózásról. 

- KAMPÁNYFOTÓZÁS -

Profi technika, hozzáértő stáb, éles szemű fotósok. Csapatunk készen áll igényes, a kampányhoz tökéletesen illeszkedő vizuális elemek befotózására, stúdión belül és azon kívül is.

________________________________

Nők lapja
Cappy
Nespresso
Chefmarket
Fujitsu
Posta Pont - Pindroch Csaba
Peerless
Cappy
Natur Aqua
Liber8
Semilab

- TERMÉKFOTÓZÁS -

Egy termék hatékony befotózása egy külön művészet. Vagy talán tudomány? Szerencsére minden trükk, technika és tapasztalat a birtokunkban van, ami egy jó termékfotó elkészítéséhez szükséges, akár a saját stúdiónkban is.

________________________________

- MENEDZSMENT FOTÓZÁS -

Egy céget gyakran dolgozóik alapján ítélnek meg. Ezért segítünk vállalatok menedzsmentjének egységes, igényesen elkészített fotósorozatok elkészítésével. Így kulcsemebereink a legjobb arcukat mutathatják bemutatkozó anyagaikban és weboldalukon. A fotózás történhet külső helyszínen vagy akár saját stúdiónkban is.

________________________________

Management fotó 01
Management fotó 02
Management fotó 03
Management fotó 04
Management fotó 05
Üzemfotózás 01
Üzemfotózás 02
Üzemfotózás 03
Üzemfotózás 04

- ÜZEMFOTÓZÁS -

Egy üzlet bemutatásában egy kép többet ér ezer szónál. Persze ha jól van elkészítve. Ezért a helyszín felmérése után, az arra leginkább alkalmas eszközökkel és stábbal fotózzuk be az egyes helyszíneket, munkafolyamatokat, a felhasználási igényeknek megfelelően.

________________________________

Ügyfeleink teljes vizuális megújulásakor, 
vállaljuk az ezzel kapcsolatos  webes és grafikai munkálatokat is.

WEBFEJLESZTÉS -

Cégünk egyik erőssége a dinamikus és gyors reagálás az ügyfél igényeire. Ez főként fontos lehet olyan új szolgáltatások esetében, mintegy weboldal fejlesztés. Ne hónapokat vegyen igénybe. Weboldalak elkészítése kapcsán a legfontosabb érték számunkra a letisztult és egyértelmű vizuális kommunikáció. A kevesebb több!

________________________________

www.rotaqua.hu
www.rkrconsult.hu
www.viragert.hu
www.ferpool.hu
www.ferhouse.hu
www.gepivakolo.com
www.barczybeatrix.hu
VIRÁGÉRT 30 éves prospektus tervezése, nyomdai előkészítése
Diótörő /Operettszínház/
Anne Frank Naplója & A képfaragó /Operettszínház/
Tajtékos Dalok /Operettszínház/
The man who was Thursday - filmplakát
La Mancha lovagja /Operettszínház/
Crystal Nails  - kampányfotó - 01
Crystal Nails  - kampányfotó - 02
Crystal Nails  - kampányfotó - 03

GRAFIKAI TERVEZÉS -

Számos ügyfelünk részére, a koncepció kidolgozását követően, mi magunk készítjük el kiadványait, nyomdai anyagait.

 

Legyen szó katalógusról, plakátról vagy akár online felületen megjelenő hirdetési anyagról. Tartalomgyártó hátterünk itt is lehetőséget biztosít arra, hogy a kreatív tervektől a végső kivitelezésig, mindent a cégünk készítsen el.

________________________________

bottom of page