top of page
Portfóliónkban megtalálható minden álló- és mozgókép műfaj amire egy vállalkozásnak szüksége lehet. Ezek, a teljesség igénye nélkül...

- TERMÉKBEMUTATÓ FILM -

Tudjuk, milyen fontos fegyver lehet egy hatékony termékbemutató film egy értékesítétő arzenáljában. Ezért termékbemutató filmjeinkkel is egy nemzetközi TV reklám igényességére törekszünk.

________________________________

NESPRESSO

- CÉGBEMUTATÓ FILM -

Egy jó bemutató film lehet rengeteg folyamat alapja, legyen szó hatékony PR-ról vagy munkaerő toborzásról. Sok tapasztalatunk van átfogó céges anyagok elkészítésében, változó üzleti célokkal.

________________________________

ND NONPROFIT ZRT.

- GYÁRTÁSTECHNOLÓGIAI FILM -

Egy érdekes technológia vagy gyártási folyamat bemutatása sokkal hatékonyabb egy jó videóban, mint egy hosszú, száraz dokumentációban. Profi filmes eszközeink segítségével még egyszerű, hétköznapi folyamatok is izgalmassá tehetők.

________________________________

MAGYAR POSTA ZRT.

- PR FILM -

Egy cég kommunikációjának rengeteg célja lehet. De bármi is legyen egy vállalkozás aktuális üzenete, kevés olyan hatékony eszköz van egy PR kampány kellékei között, mint egy jól sikerült PR film.

________________________________

TRIUMPH

- TV REKLÁM -

Szakmánk sarokköve. Portfóliónkban rengeteg TV reklám található kis, helyi produkcióktól a legnagyobb nemzetközi kampányokig.

________________________________

AGRÁR MARKETING CENTRUM

- INFOGRAFIKA-ANIMÁCIÓ -

Fokozzák a videók vizuális vonzerejét, megkönnyítik az információ közlést, és hozzájárulnak egy szórakoztató, memorizálható üzenet megjelenítéséhez. Az infografika és animáció segíthetnek egy történet átlátható, szórakoztató formában való elmesélésében, ami különösen hasznos lehet komplex fogalmak vagy adatok esetén. Ezáltal a reklámok emlékezetesebbek lehetnek a nézők számára, ami hozzájárulhat a márka elismertségéhez és a termék vagy szolgáltatás népszerűsítéséhez.

________________________________

PUSKÁS STADION

Egy kép sokszor többet mond ezer szónál, ez fokozottan igaz a vállalati fotós anyagokra legyen szó üzem, menedzsment, kampány vagy termékfotózásról. 

- KAMPÁNYFOTÓZÁS -

Profi technika, hozzáértő stáb, éles szemű fotósok. Csapatunk készen áll igényes, a kampányhoz tökéletesen illeszkedő vizuális elemek befotózására, stúdión belül és azon kívül is.

________________________________

Nők lapja
Cappy
Nespresso
Chefmarket
Fujitsu
Posta Pont - Pindroch Csaba
Peerless

________________________________

Cappy
Natur Aqua
Liber8
Semilab

- TERMÉKFOTÓZÁS -

Egy termék hatékony befotózása egy külön művészet. Vagy talán tudomány? Szerencsére minden trükk, technika és tapasztalat a birtokunkban van, ami egy jó termékfotó elkészítéséhez szükséges, akár a saját stúdiónkban is.

________________________________

- MENEDZSMENT FOTÓZÁS -

Egy céget gyakran dolgozóik alapján ítélnek meg. Ezért segítünk vállalatok menedzsmentjének egységes, igényesen elkészített fotósorozatok elkészítésével. Így kulcsemebereink a legjobb arcukat mutathatják bemutatkozó anyagaikban és weboldalukon. A fotózás történhet külső helyszínen vagy akár saját stúdiónkban is.

________________________________

Management fotó 01
Management fotó 02
Management fotó 03
Management fotó 04
Management fotó 05
Üzemfotózás 01
Üzemfotózás 02
Üzemfotózás 03
Üzemfotózás 04

- ÜZEMFOTÓZÁS -

Egy üzlet bemutatásában egy kép többet ér ezer szónál. Persze ha jól van elkészítve. Ezért a helyszín felmérése után, az arra leginkább alkalmas eszközökkel és stábbal fotózzuk be az egyes helyszíneket, munkafolyamatokat, a felhasználási igényeknek megfelelően.

________________________________

Ügyfeleink teljes vizuális megújulásakor, 
vállaljuk az ezzel kapcsolatos  webes és grafikai munkálatokat is.

WEBFEJLESZTÉS -

Cégünk egyik erőssége a dinamikus és gyors reagálás az ügyfél igényeire. Ez főként fontos lehet olyan új szolgáltatások esetében, mintegy weboldal fejlesztés. Ne hónapokat vegyen igénybe. Weboldalak elkészítése kapcsán a legfontosabb érték számunkra a letisztult és egyértelmű vizuális kommunikáció. A kevesebb több!

________________________________

www.rotaqua.hu
www.rkrconsult.hu
www.viragert.hu
www.ferpool.hu
www.ferhouse.hu
www.gepivakolo.com
www.barczybeatrix.hu
VIRÁGÉRT 30 éves prospektus tervezése, nyomdai előkészítése
Diótörő /Operettszínház/
Anne Frank Naplója & A képfaragó /Operettszínház/
Tajtékos Dalok /Operettszínház/
The man who was Thursday - filmplakát
La Mancha lovagja /Operettszínház/
Crystal Nails  - kampányfotó - 01
Crystal Nails  - kampányfotó - 02
Crystal Nails  - kampányfotó - 03

GRAFIKAI TERVEZÉS -

Számos ügyfelünk részére, a koncepció kidolgozását követően, mi magunk készítjük el kiadványait, nyomdai anyagait.

 

Legyen szó katalógusról, plakátról vagy akár online felületen megjelenő hirdetési anyagról. Tartalomgyártó hátterünk itt is lehetőséget biztosít arra, hogy a kreatív tervektől a végső kivitelezésig, mindent a cégünk készítsen el.

________________________________

bottom of page