top of page

iNDUSTRY Film - Versenyképes vizuális portfólió és kampánytervezés

Hiszünk benne, hogy erős képi anyagokkal, jól átgondolt vizuális kommunikációval nem csak a világmárkák hatékonysága növelhető, hanem a hazai gyártó és termelő cégeké is. Éppen ezért szeretnénk a nemzetközi brandeken szerzett filmes és fotós tapasztalatunkkal országszerte segíteni a hazai vállalkozások sikerét.

Cégünk az egyszeri fotós és videós anyagok elkészítésétől kezdve az összetettebb stratégia tervezésen át, a folyamatos terjesztésig komplex megoldásokat biztosít kis és középvállalkozások számára az ország teljes területén.

SIKERESSÉG VIZUÁLIS MEGÚJULÁSSAL

Az újonnan készülő fotóknak, videóknak a vállalkozása céljait kell szolgálniuk. Szakértelmünkkel és hozzáállásunkkal igyekszünk feltérképezni az Ön és célközönsége igényeit. Célunk, hogy olyan videók, fotók készüljenek, amelyek hatékonyan tudnak eladást ösztönző, PR vagy márkaépítési célokat szolgálni.

JUSSON CÉLBA

AZ ÜZENETE

Megújult vizuális portfóliójával és az általunk kidolgozott célzott stratégiával olyan tartalmakat biztosítunk Önnek, melyeket a megfelelő csatornákon használva sikeresen kommunikálhat majd célcsoportjának, előnyt szerezve ezzel a konkurens KKV szereplőkkel szemben.

HOSSZÚTÁVÚ

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Hosszútávú kapcsolatokat szeretnénk kialakítani ügyfeleinkkel. A cél elérése érdekében folyamatosan fejlesztjük magunkat, és igyekszünk megfelelni a legújabb kihívásoknak, igényeknek is. 

Amiben a legjobbak vagyunk

Contemporary Boardroom

Tervezés

Ahhoz, hogy egy képanyag sikeres legyen, először is fel kell mérnünk, hogy mi vele a cél. Más működik jól a közösségi médiában, mint egy cégbemutató vagy éppen egy munkaerőt toborzó filmben.

14316702_1292542740779270_48798827761167

Tartalomgyártás

A tervezés után következik a márka igényeihez szabott videós és fotós anyagok elkészítése. A teljes kreatív folyamatot biztosítjuk az első körös kreatív ötletektől egészen a kivitelezésig.

Analysing the Numbers

Tartalom marketing

Egy videó vagy fotósorozat feltöltése csak a kezdet. Akkor teljesít majd igazán jól, ha folyamatosan odafigyelünk rá, menedzseljük.

Tudjuk, hogy mennyire fontos a munkafolyamatok helyes kialakítása. Éppen ezért megyünk el személyesen vállalkozása székhelyére, ahol a közös munkát egy olyan beszélgetéssel indítjuk, ahol bemutatkozik csapatunk, és együtt átbeszéljük a felmerült igényeket.

1. Célok megfogalmazása, siker definiálása

Kidolgozzuk a brandre specifikus és elérhető célokat. Ez egyszerűvé teszi a siker mérését, és egyértelmű irányt ad a projektnek.

2. Célközönség és a piac elemzése

A jó kutatás elengedhetetlen. Fontos a célközönség és a piac feltérképezése, akár konkurencia elemzéssel támogatottan is.

3. A fő mondanivaló

meghatározása

Együtt meghatározzuk a főirányt, hogy mit szeretnénk kommunikálni a célközönség felé.

5. Script

& Storyboard

Ezután írunk egy videós scriptet, amely magában foglalja a főmondanivalót és a történetét is a filmnek. Rajzoltatunk storyboardot is, ahol látszik, hogy mi-hogy nézne ki a forgatott anyagban.

7. Siker 

mérése

Ha az elkészült, utómunkázott videóanyaggal elégedett, akkor kezdődhet a videó terjesztése, folyamatos teljesítmény-ellenőrzés mellett. 

4. Kreatív ötlet és story fejlesztés

nyilak.png

A fantázia és az elképzelések egyvelegéből kreatív koncepciót alakítunk ki a kívánt tartalmakhoz. 

6. Forgatás,

utómunka, végső vágat

nyilak.png

A gyártási csapat koordinálja a filmforgatást. Ezután következik a vágás, fényelés, hangkeverés és az animációs munka, ezt követően készül a végleges vágat.

nyilak.png

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Minden az industryfilm.hu weboldalon beérkező megkeresésre 24 órán belül válaszolunk!

  • LinkedIn Social Icon