iNDUSTRY Film - Versenyképes vizuális portfólió és kampánytervezés

Hiszünk benne, hogy erős képi anyagokkal, jól átgondolt vizuális kommunikációval nem csak a világmárkák hatékonysága növelhető, hanem a hazai gyártó és termelő cégeké is. Éppen ezért szeretnénk a nemzetközi brandeken szerzett filmes és fotós tapasztalatunkkal országszerte segíteni a hazai vállalkozások sikerét.

Cégünk az egyszeri fotós és videós anyagok elkészítésétől kezdve az összetettebb stratégia tervezésen át, a folyamatos terjesztésig komplex megoldásokat biztosít kis és középvállalkozások számára az ország teljes területén.

SIKERESSÉG VIZUÁLIS MEGÚJULÁSSAL

Az újonnan készülő fotóknak, videóknak a vállalkozása céljait kell szolgálniuk. Szakértelmünkkel és hozzáállásunkkal igyekszünk feltérképezni az Ön és célközönsége igényeit. Célunk, hogy olyan videók, fotók készüljenek, amelyek hatékonyan tudnak eladást ösztönző, PR vagy márkaépítési célokat szolgálni.

JUSSON CÉLBA

AZ ÜZENETE

Megújult vizuális portfóliójával és az általunk kidolgozott célzott stratégiával olyan tartalmakat biztosítunk Önnek, melyeket a megfelelő csatornákon használva sikeresen kommunikálhat majd célcsoportjának, előnyt szerezve ezzel a konkurens KKV szereplőkkel szemben.

HOSSZÚTÁVÚ

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Hosszútávú kapcsolatokat szeretnénk kialakítani ügyfeleinkkel. A cél elérése érdekében folyamatosan fejlesztjük magunkat, és igyekszünk megfelelni a legújabb kihívásoknak, igényeknek is. 

Amiben a legjobbak vagyunk

Ahhoz, hogy egy képanyag sikeres legyen, először is fel kell mérnünk, hogy mi vele a cél. Más működik jól a közösségi médiában, mint egy cégbemutató vagy éppen egy munkaerőt toborzó filmben.

Tervezés

A tervezés után következik a márka igényeihez szabott videós és fotós anyagok elkészítése. A teljes kreatív folyamatot biztosítjuk az első körös kreatív ötletektől egészen a kivitelezésig.

Tartalomgyártás

Egy videó vagy fotósorozat feltöltése csak a kezdet. Akkor teljesít majd igazán jól, ha folyamatosan odafigyelünk rá, menedzseljük.

Tartalom marketing

Tudjuk, hogy mennyire fontos a munkafolyamatok helyes kialakítása. Éppen ezért megyünk el személyesen vállalkozása székhelyére, ahol a közös munkát egy olyan beszélgetéssel indítjuk, ahol bemutatkozik csapatunk, és együtt átbeszéljük a felmerült igényeket.

1. Célok megfogalmazása, siker definiálása

2. Célközönség és a piac elemzése

3. A fő mondanivaló

meghatározása

5. Script

& Storyboard

7. Siker 

mérése

4. Kreatív ötlet és story fejlesztés

6. Forgatás,

utómunka, végső vágat

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Minden az industryfilm.hu weboldalon beérkező megkeresésre 24 órán belül válaszolunk!

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • Instagram